Ugn: 200 grader - sätt igång direkt (ändrade värmen, så fisken inte blev så torr)
ca 50 minuter i ugnen.
Ingredienser:
400gram Torsk - djupfryst i block
kryddor efter egen smak, jag har använt:
Trocomare Örtsalt - A.Vogel
Chiliflakes - Santa Maria
Vitlökskrydda - Alpnaering
5dl Vispgrädde 36% - så det täcker fisken i formen & lite till.
Eller
en burk (400ml) ICA Asia - Kokos mjölk
Hur gör jag:
Häller i lite smör i botten på en "sockerkaksform"
Örtsalt så det nästan täcker botten
I med torsken i formen
krydda med örtsalt, chiliflakes & vitlökskryddan
häll på grädden
in i ugnen på gallert, på tredje "hållaren" från botten.
Låt den vara inne i ugnen i 50 minuter
rensa bort den svarta hinnan som blir, sen är det bara att servera
Ät den som den är, med mos eller potatis
Lycka till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar