Translate

2013-12-15

Enkel korvgryta

ca 10-20 minuter på Spisen


Ingredienser:

Makaroner - kokta
½ "ring" Falukorv - Enebacken  i detta fall (lidl)
5 dl Cream fraiche
1-2 paprika - efter smak
½ Purjolök - ca 15-20 cm efter "blasten" är borta


Hur gör jag:

Jag börjar med att jag kokar makaronerna gärna gammaldags Ideal makaroner
Under tiden så tärnar jag en halv falukorv, steker den lätt i en stekgryta
sedan sköljer och tärnar jag 1-2 paprikor och ½ purjolök
blandar ner det med falukorven, i stekgrytan på med locket

När makaronerna är klara, häll av vattnet och blanda ner makaronerna
och en burk med cream fraisch, i stekgrytan
låt allt värma till sig, ca 2-5 minuter under lock

Klart att servera.

Lycka till!

Tips!
Vill du göra det enklare för dig, förbereder du falukorv, paprika, purjolök i var sin skål.




Falukorv
Paprika

Purjolök
Cream fraiche



Tärnad paprika
Tärnad purjolök

Tärnad falukorv

Blandningen med Cream fraiche

Inga kommentarer: